Autorijles

Auto Rijles bij Motorrijschool SOS:

Tegenwoordig heeft het hebben van een auto rijbewijs mensen veel mogelijkheden. Het wordt steeds vaker verwacht dat je mobiel ben en het hebben van een rijbewijs is in steeds meer gevallen een vereiste bij vacatures. Los daarvan is het altijd fijner om de mogelijkheid te hebben om ergens in je eigen auto heen te gaan zonder gedoe! Denk eens aan de dagen dat het weer eens erg hard regent! 

Bij Motorrijschool SOS proberen wij dan ook om je zo goed mogelijk te begeleiden om je rijbewijs op een snelle manier te behalen. Dit doen we wel op het tempo waar jij je het meest prettig bij voelt en het beste bij leert.

Spoedrijbewijs

De snelste manier om je rijbewijs te behalen is met een spoed opleiding in 2 weken bij Motorrijschool SOS. Tijdens de proefles zal er worden gekeken of  je  in aanmerking komt voor een spoedrijbewijs. Het is belangrijk om te weten of je de druk aan kan het het vermogen hebt om zoveel informatie in een korte tijd in je op kunt nemen. Door een gratis proefles, leer je al gauw of je er klaar voor bent en heeft ook de rijinstructeur een goed beeld van je gekregen. Zo kun je samen afstemmen of dit het juiste pakket voor je is. 

Gratis Proefles

Tijdens de proefles proberen wij een duidelijk en helder beeld te schetsen van hoe de lessen bij Motorrijschool SOS worden verzorgd. Voor de rijinstructeur is het moment om je karakter en rijstijl in kaart te brengen. Op deze manier kan de rijinstructeur aan het eind van de proefles een vrijblijvend advies geven en eventuele lesmogelijkheden met je te bespreken.  

Is de gratis rijles vrijblijvend?

Gratis rijles/proefles 
De proefles is gratis bij afname van een lespakket. Een losse proefles kost €39 en duurt 60 minuten.

Vragen? Klik hier en wij bellen u terug.