Onze les methode

De rij instructeur:

Motorrijschool SOS is een rijschool met jonge en gemotiveerde instructeurs die jong en oud willen begeleiden in het behalen van een motor of auto rijbewijs. Al onze instructeurs, hebben ruime motor/autorijervaring en de passie jou de alles te leren om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen. Bij motorrijschool SOS staat veiligheid op de eerste plaats en zorgen wij voor de snelste weg naar jouw rijbewijs. Onze instructeurs hebben jaren lang ervaring en kunnen daarom elke leerling op juiste tempo en met de juiste stappen de nodig kennis bijbrengen. Daarnaast zorgen wij voor een leuke, motiverende sfeer tijdens de lessen en leren we je stap voor stap alle onderdelen van het motorrijden.

Contact tijdens de rijles:

Tijdens de motorrijles wordt je door de instructeur op een volgmotor achterna gereden. Op deze manier kan de instructeur vanaf de volgmotor beter je verrichtingen en vorderingen volgen dan vanuit de auto. De rijinstructeur kan zo ook beter en eenvoudiger demonstreren hoe het motorrijden praktischer en veiliger kan. De instructeur geeft jou deze tips en aanwijzingen middels een ingebouwd intercom-systeem op deze manier wordt niet alleen jouw veiligheid, maar ook dat van andere weggebruikers gewaarborgd.

Waar geven wij les?

Wij geven onder andere les in de omgevingen van Haarlemmermeer,  Amsterdam, Haarlem, Zaandam. Dus pak je kans en wacht niet langer. Schrijf je snel in en rijd de horizon tegemoet.

De Les motor:

Momenteel rijden wij met de nieuwste Bekijk de Kawasaki ER. Deze motor verleend zich uitstekend voor het onder de knie krijgen van de basis bedieningen van de motor. Ruim 85% van onze leerlingen leert in de eerste 30 minuten zelfstandig rijden op deze sportieve Kawasaki.

Kleding:

Goede motorkleding is een essentieel veiligheidsaspect van het motorrijden. De motorrij uitrusting bestaat uit het hebben van een broek, jas, overal evenals handschoenen en natuurlijk een helm. Indien je zelf motorkleding hebt dan kunt je deze uiteraard gebruiken. Mocht je zelf (nog) niet over motorkleding of helm beschikken dan heeft motorrijschool SOS deze voor u in bruikleen gedurende de les. Alléén voor schoeisel (liefst zonder veters) dien je zelf te zorgen!

Wil je snel je rijbewijs halen,

maar weet je nog niet zeker

of je wel bij ons wilt beginnen?

Probeer de Try the Bike proefles

Dat weet je direct of wij bij jou passen.

En kan je binnen 30 min leren motorrijden!

Vragen? Klik hier en wij bellen u terug.