Starten & Proefles

Try the Bike

Maak kennis met de Kawasaki en onze instructeurs

De Try the bike is een kennismaking les waarin je de basisprincipes van het motorrijden leert en waarbij je kennis kan maken met onze motor instructeur. Na deze les kun je al wegrijden, remmen en schakelen! Tevens krijg je alvast een goede indruk van de verschillende onderdelen die je tijdens je motorexamen onder de knie moet hebben. Bovendien krijgt de instructeur een goed beeld van jou als motorrijder, om je  de kennismakingsles een goed advies te geven over het te volgen aantal lessen of het meest passende rijles pakket. Doordat wij op deze manier te werk gaan zijn wij in staat om elke individuele leerling een op hem of haar toegesneden motoropleiding aan te bieden. Ook weet jij meteen waar je aan toe bent en sta je achteraf niet voor verrassingen!

De Try The Bike kost slechts € 25,- ! Na deze les kun je kiezen voor losse lessen, een aantrekkelijk starterspakket of een spoedopleiding. Misschien ben je zelfs wel geschikt voor onze eendaagse opleiding voor het examen voertuigbeheersing. Kortom, het nemen van een Try The bike les is dé manier om kennis te maken met onze rijschool en om in overleg met je instructeur je ideale lesprogramma te kiezen.

Klik hier om je in te schrijven voor de Try the Bike les.

MOTOR KLEDING:

Vergeet niet dat u tijdens de try the bike ook beschermende kleding moet dragen.

  • Helm: U bent natuurlijk verplicht om een goedgekeurde  motorhelm te dragen. Deze hebben wij eventueel gratis beschikbaar tijdens lessen/examen.
  • Schoeisel: U draagt hoge schoenen of laarzen die ook de enkel bedekken.
  • Broek: Moet minimaal een spijkerbroek zijn en deze moet de benen geheel bedekken.
  • Jas: Moet het gehele bovenlichaam en armen bedekken. Ook deze moet van stevig materiaal zijn gemaakt.
  • Handschoenen: U draagt handschoenen die ook zoveel mogelijk het polsgewricht bedekken.
Vragen? Klik hier en wij bellen u terug.